Regelementen en Licenties

De INTERflame strandrace maakt deel uit van de wedstrijden die verreden worden in het Nederlandse Kampioenschap Offroad, deze wedstrijden worden onder auspiciën van de KNAF verreden. Op de NK wedstrijden zijn dan ook de Terreinsport Regelementen van de KNAF van toepassing.

Deze regelementen zijn te vinden via onderstaande link op de website van de KNAF

https://www.knaf.nl/reglementen/terreinsport

 

Licenties:

De INTERflame strandrace maakt deel uit van het NK Offroad en wordt onder auspiciën van de KNAF gereden. De De INTERflame Strandrace  kan daarom alleen gereden worden  met een:

  • Reguliere KNAF club licentie (Zie de voorwaarden op de website)
  • Evenementen Registratie Bewijs(ERB)  van de KNAF. Meer informatie over de ERB kan je vinden op: KNAF aanvraag ERB
  • Geldige licentie voor buitenlandse deelnemers van de erkende organisatie uit eigen land.

Aanvullende Info:

Voor de ERB geldt echter de volgende voorwaarde: met een ERB is het alleen mogelijk 1 wedstrijd van het NK Offroad 2021 te rijden. Indien je je voor meer wedstrijden wil inschrijven dan kan dat alleen met een reguliere KNAF club licentie.

Meer info over het aanvragen van de licenties en medische keuringen kun je vinden op de website van de KNAF: https://www.knaf.nl/licentie  . Voor rijders die reeds een licentie hebben, wordt er gekeken naar de mogelijkheden op de vrijdag voor de strandrace de medische keuring te regelen, zodra wij hier meer informatie over hebben zullen we dit bekend maken.