Nog 2 nachtjes slapen en dan gaan we los…..

Nog 2 nachtjes slapen en dan kan je eindelijk inschrijven voor de INTERflame strandrace 2021. We vieren deze gelegenheid met een feestje,  de deuren worden geopend voor niet 1 maar 2 geweldige Nederlandse offroad races! De organisatie van de INTERflame Strandrace is trots op de samenwerking met het organisatie team van de Roompot Baja Borger, deze samenwerking maakt het makkelijker voor de teams.

Om acht uur (20:00 uur) aanstaande  Donderdag avond, 15 July a.s. , zullen Bert Heskes,  NTA, Hans Weder, organisatie Strandrace IJmuiden en Herre van Goor, organisatie Roompot Baja Borger,  rijders, officials, pers en andere betrokkenen online informeren over deze geweldige races, de voortgang en de inschrijving. Natuurlijk zal er ook tijd ingedeeld worden om vragen te stellen.

We zien jullie graag on-line!!

Inlog/Deelname gegevens: 

De Online informatie sessie zal plaatsvinden in Teams. Klik hier om deel te nemen 

Je kan deelnemen met Teams zonder een account aan te maken. Wil je deelnemen met een mobiel apparaat, dan moet je de teams-app downloaden (gratis). Deelnemen met een PC kan met een web-versie.

Voor meer informatie over Teams: Klik hier voor meer informatie over teams