Voorbereidingen weer van start….

Het lijkt nog ver weg…. 2-3 Oktober 2021, maar over een kleine 4 maanden hopen we dan eindelijk na 2x uitgesteld te zijn, de startvlag te mogen zwaaien op het strand van IJmuiden voor de start van de (inmiddels) INTERflame Strandrace 2021….

De voortekenen zijn positief, we zien gelukkig dat er steeds meer en meer mogelijk is! De organisatie heeft er zin in en heeft afgelopen Zondag 6 juni de draad weer opgepakt. Het draaiboek is bijgewerkt, de vergunningen wederom aangevraagd en de taken verdeeld, we gaan er weer voor!!! Ondanks alles heeft het team achter de schermen niet stilgezeten, we kunnen daarom ook met een gerust hart zeggen dat we een vliegende start maken.

We pakken door, en gaan gemotiveerd verder op de weg die vorig jaar is uitgestippeld, de traditionele strandrace mét een aantal vernieuwingen zoals de marathon etappes. Er zullen 11 etappes waarvan 3 marathon etappes gereden worden, ruim 200 kilometers op snelheid en geen verbindingen… waar maak je dat nog mee!!

Dit en meer informatie over de strandrace kun je vinden op de geheel vernieuwde INTERflame Strandrace website. Hou deze in de gaten, want hier vindt je alle antwoorden op je vragen. Via de site zal ook de inschrijving verlopen, welke we verwachten op 15 Juli te kunnen openen. Zet deze datum dus nu alvast in je agenda!

Wij hebben er zin in en zetten ons in voor een geweldige INTERflame Strandrace 2021.