Slapen in luxe tijdens de strandrace…

Geen zijn om te kamperen, geen zin om naar huis te rijden na een dag racen tijdens de INTERflame strandrace? Dan is een huisje op het Basecamp misschien iets voor jouw. Basecamp IJmuiden ligt aansluitend aan het servicepark van de IJmuiden Strandrace en heeft nog een aantal huisjes beschikbaar. Wees er snel bij want op is op.

Om te reserveren neem aub contact op met Basecamp Ijmuiden: Basecamp IJmuiden

Het voor ons bekende servicepark wordt behoorlijk ontwikkeld en er is, voor de verhuur, geïnvesteerd in meerdere huisjes en gebouwen. Hierdoor is er voor ons in het servicepark minder ruimte beschikbaar. In verband hiermee zullen personen auto’s NIET op het servicepark (dus ook niet bij de huisjes) toegestaan zijn. Personen auto’s zullen ten alle tijden op het grote parkeer terrein geparkeerd worden.